Buchtinky jsou každodenní potravinou mnoha lidí. Nejlépe se hodí k snídani nebo večeři, kdy z nich lze připravit chutné sendviče. Někteří je také jedí jako přílohu k obědu. Ne všichni, protože jsou často kalorické. Pokud však chcete připravit buchtinky bez mouky a droždí, vyzkoušejte tento recept.
Buchtíky, častá součást snídaně
Buchtíky jsou produkt, který je na jedné straně velmi rozšířený, ale mnoho lidí se mu vyhýbá. Proč? Hlavně kvůli dietě. Buchtíky mohou obsahovat mnoho kalorií, což pro některé lidi není nejlepší volba, pokud drží dietu na hubnutí. Zejména pokud se jedná o bílý chléb.
Pokud však vytrvale usilujete o vysněnou postavu, nevzdávejte se hned většiny potravin, protože to nemá smysl. Pokud chcete bez problémů pokračovat v konzumaci pečiva, vyzkoušejte tento recept na tvarohové rohlíčky. Skvělá chuť je zaručena a kalorie budou v normě.

Jak připravit nízkokalorické rohlíčky?
Keto rohlíčky jsou skutečnou delikatesou nejen pro chuťové pohárky, ale i pro zdraví. K jejich přípravě budeme potřebovat následující ingredience.
Ingredience
250 g tučného tvarohu
2 vejce
110 g odtučněného mletého lněného semínka
2 lžíce slunečnicových semínek
1 čajová lžička prášku do pečiva

Tyto buchty jsou velmi jednoduché na přípravu.
Nejprve všechny ingredience přeložíme do velké nádoby. Vše smícháme, nejprve lžící, a poté těsto hněteme rukou. V dalším kroku z hotové hmoty vytvarujeme buchty.
Poté je vložíme do fritézy a pečeme při 180 stupních asi 30 minut. Pokud pečete v troubě, je třeba dobu pečení prodloužit o 5-10 minut.
Hotové housky nakrájejte až po vychladnutí. Pokud si je chcete vychutnat i druhý den, přikryjte je na noc čistou utěrkou.
Jím tyto rohlíky každý den a hubnu. Připravuji je bez droždí a mouky.